(ver)kopen & bouwen op vertrouwen

BRX Vastgoed, uw vertrouwenspartner

Recent ontstaan uit een jarenlange vriendschap in het vak, kan u ten alle tijde op onze kennis en ervaring rekenen. Residentieel of industrieel, wij garanderen al onze klanten een persoonlijke aanpak, onze onverdeelde aandacht en uw wensen staan bij ons centraal. Zo proberen wij zo goed mogelijk aan onze klanten hun noden en wensen te voldoen. 

 

 

GRATIS SCHATTING 

Wenst u een snelle en efficiënte verkoop? Dan is het eerste ingrediënt de juiste prijs! 

Wij komen graag langs voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw pand. 

 

Contacteer ons 

Telefoonnr.: 013 23 00 30

E-mailadres: info@brxvastgoed.be

 

Wilt u ons beter leren kennen? Volg ons op sociale media:

facebook, media, social icon   instagram, media, social icon

 

Vind onze panden ook op:

Afbeeldingsresultaat voor LOGO IMMOWEB  
 

Nieuws

07-09-2021
Het Asbestattest verplicht vanaf 2022
Is uw woning ouder dan 2001 en wilt u verkopen? Dan ben je vanaf 2022 verplicht om een asbestattest voor te leggen aan de potentiële kopers. Tegen 2032 moet elke eigenaar over zo’n attest beschikken. Wil je de woning verhuren? Dan moet je in de toekomst een kopie aan de huurder bezorgen.
07-09-2021
EPC vanaf 2022 verplicht vernieuwd
Een van de belangrijkste attesten bij de verkoop of verhuur van een eigendom is het energieprestatiecertificaat. Als eigenaar bent u verplicht om over een geldig exemplaar te beschikken. Vanaf januari 2022 komen bij de verkoop van een woning of appartement enkel nog EPC's in aanmerking die zijn opgemaakt vanaf januari 2019. Dat EPC kreeg in 2019 een nieuwe uitstraling. Bij verhuur van eigendommen zal een EPC van voor 2019 wel bruikbaar blijven.